even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Monkey Moves Team

Bart Poot

Hoi, ik ben Bart, één van de oprichters van Monkey Moves. Vader van een tweeling: Max en Mila, en woonachtig met mijn partner Ran in Amsterdam. Ik houd van bewegen, dat maakt mij blij. Mijn levensmotto is niet voor niets: “Een leven lang gezond in beweging”.

In 2014 ben ik vader geworden en ben meer en meer gaan nadenken welke opvoeding ik mijn eigen kinderen wil meegeven. Dat is tevens het moment van oprichting van Monkey Moves geweest. Kinderen worden geboren met de drive om te bewegen en de wereld te ontdekken. De maatschappij zorgt er echter voor dat kinderen steeds minder bewegen (ze worden meer aangetrokken door apparaten). Daarnaast zijn kinderen tegenwoordig ook minder vaardig in bewegen. Een verkeerde ontwikkeling als je het aan mij vraagt.

Mijn ouders hebben mij altijd gestimuleerd om te sporten en te bewegen. Daar pluk ik nu nog de vruchten van. Zo’n beweegrijke start van het leven als ik heb mogen ervaren, gun ik niet alleen mijn eigen kinderen, maar gun ik ieder kind. Ik zie het dan ook als mijn taak om plezier in bewegen bij kinderen en hun ouders te stimuleren en daarmee impact op de maatschappij te maken. Jong geleerd is oud gedaan.

Mijn apefijne collega's

Leendert van Gaalen
Trotse oprichter
Kirsten Van Daelen- Van Der Schoot
Trotse oprichter
Dennis Littel
ICT manager
Daan Vierling
Marketeer
Megan de Ligt
Junior Marketeer
Menu