even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Monkey Moves Team

Kirsten Van Daelen- Van Der Schoot

Hi Hallo! Ik ben Kirsten, mede-founder van Monkey Moves en moeder van twee apekoppies Joppe en Oscar, waarmee ik samen met mijn man Lenny in Utrecht woon.

Sporten kreeg ik met de pap-lepel ingegoten. Mijn ouders zagen dat als belangrijk onderdeel van de opvoeding en na wat sporten geprobeerd te hebben, kwam ik uiteindelijk bij atletiek vereniging Wijchen terecht. Dit was het! Wat vond ik die verschillende disciplines fantastisch. Al snel hadden we een vaste groep vrienden waarmee we drie keer in de week trainden en in de weekenden aan wedstrijden mee deden. Het gaf me zelf vertrouwen en ontzettend veel plezier. Toen ik 15 was, begon ik met de trainers opleidingen zodat ik trainingen kon geven aan de pupillen. Wat genoot ik daarvan, al die kleine moppies in beweging brengen! Voor mijn afstudeer stage van Sportkunde besloot ik naar Kaapstad te gaan. Waar ik ook weer atletiektrainingen gaf aan de plaatselijke kinderen daar! Ik had duidelijk mijn passie gevonden! Ieder kind het plezier en het zelfvertrouwen in bewegen mee te geven.

Na mijn premaster bewegingswetenschappen werkte ik een aantal jaar in een beweeg centrum voor kinderen. Dit was goed en leuk, maar kon nog beter en leuker! Moeder worden was hierin een grote stimulans voor mij. Ik wilde mijn zoon het beste meegeven voor de toekomst. Daarom starte ik Beweegrijk. Een beweegprogramma voor kinderen van anderhalf tot en met 4 jaar. Al snel kwam ik in contact met Bart en Leendert en besloten we onze krachten te bundelen. En zo geschiede samen bouwen we verder aan Monkey Moves. Het mooie is dat het inmiddels verder dan bewegen gaat. Voor mij was het moederschap 1 grote eyeopener. Het mooiste cadeau, wat ik heb gekregen. Die twee kleine jongens zorgen ervoor dat ik me ook meer ben gaan verdiepen in duurzaamheid, rust, natuurlijk opvoeden en de natuur. Kinderen van de toekomst opvoeden maar ook zorgen dat de aardbol gezond blijft. Ik geloof dat we met Monkey Moves aan al die aspecten werken. Met alle verschillende takken die we hebben kunnen we hopelijk bijdragen aan een mooiere wereld en heel veel gezonden en gelukkige kinderen.

Mijn apefijne collega's

Leendert van Gaalen
Trotse oprichter
Bart Poot
Trotse oprichter
Dennis Littel
ICT manager
Daan Vierling
Marketeer
Megan de Ligt
Junior Marketeer
Menu