even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Over Monkey Moves

ons verhaal

Monkey Moves staat voor de kracht van een beweegrijke start. We zijn het fundament voor groei door beweging.

Wij geloven dat kinderen kunnen bloeien en groeien, door op hun eigen tempo bewegend de wereld te ontdekken en nieuwsgierigheid te prikkelen en dat de beste begeleiding in de juiste omgeving daar de perfecte voedingsbodem voor biedt.

Door slim en schaalbaar samen te werken maken we impact op een groot maatschappelijk probleem, namelijk een toename aan zorgkosten en economische schade door de gevolgen van inactiviteit en overgewicht.

Wij als Monkey Move’ers geven zelf het goede voorbeeld. We bewegen veel en veelzijdig, eten gezond en zien tegenslagen als uitdagingen die we samen oplossen.

De monkey Moves methode

360o ontwikkeling

Spelen - De basis dat in alles van Monkey Moves terugkomt. Gefundeerd door de competentiematrix die groei en vaardigheid combineert.
Spelen
De basis dat in alles van Monkey Moves terugkomt. Gefundeerd door de competentiematrix die groei en vaardigheid combineert.
Leren - slim is veel meer dan IQ. De positieve effecten van bewegend leren worden steeds duidelijker. In alles dat Monkey Moves doet helpen we kinderen oplossings-gericht en creatief denken.
Leren
slim is veel meer dan IQ. De positieve effecten van bewegend leren worden steeds duidelijker. In alles dat Monkey Moves doet helpen we kinderen oplossings-gericht en creatief denken.
Groeien - Ondersteund door de groei mindset theorie en de zelfdetermi natietheorie helpen we kinderen zelfstandig en weerbaar te worden.
Groeien
Ondersteund door de groei mindset theorie en de zelfdetermi natietheorie helpen we kinderen zelfstandig en weerbaar te worden.

Wetenschap

als basis

Onze multisport dreumesgym, peutergym, kleutergym en multisport lessen voor basisschoolkinderen zijn ontwikkeld door bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, docenten, psychologen en ouders. De lessen bieden jouw apekoppie van 18 maanden t/m 9 jaar, op elk moment, precies wat hij/zij nodig heeft. Voor heel veel ouders en kinderen is een Gratis Proefles het startpunt van een hele mooie junglereis van een paar jaar! Tijdens deze reis verzamelen jullie steeds meer vaardigheden in jullie eigen junglereis paspoortje. Elk levensjaar is er een uniek paspoort met unieke vaardigheden om te leren.

Partners

& stakeholders

Onze franchisenemers - Alleen door onze fijne samwerking met onze frnachisenemers kunnen we impact maken. Wordt ook onderdeel van ons franchiseteam
Onze franchisenemers
Alleen door onze fijne samwerking met onze frnachisenemers kunnen we impact maken. Wordt ook onderdeel van ons franchiseteam
POS - Focus op het belang van de onder-nemende sportaccommodaties, voor de toekomst van sport-participatie in Nederland.
POS
Focus op het belang van de onder-nemende sportaccommodaties, voor de toekomst van sport-participatie in Nederland.
Social Enterprise NL - Aanjager van de beweging van sociaal ondernemers
Social Enterprise NL
Aanjager van de beweging van sociaal ondernemers
Sustainable Developmeny Goals - De Sustainable Development Goals(SDG's), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030.
Sustainable Developmeny Goals
De Sustainable Development Goals(SDG's), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030.
Kenniscentrum Sport & Bewegen - Kenniscentrum Sport & Bewegen zet zich in voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis.
Kenniscentrum Sport & Bewegen
Kenniscentrum Sport & Bewegen zet zich in voor de toepassing van praktische en wetenschappelijke kennis.
Jeugdfonds Sport & Cultuur - Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen
Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen

Team Monkey Moves

Leuk je te ontmoeten!

Leendert van Gaalen
Trotse oprichter
Bart Poot
Trotse oprichter
Kirsten Van Daelen- Van Der Schoot
Trotse oprichter
Megan de Ligt
Junior Marketeer
Menu