Hockey oefening voor een dreumes thuis

Maak thuis een parcours van wc rolletjes, stoelen en allerlei andere obstakels. Laat je kind met de hand achter de bal, de bal om de obstakels begeleiden. Doe het parcours een paar keer. Je kan je dreumes dit zittend laten doen, kruipend en gebukt. Heb je thuis een stok of een stick, probeer het dan met de stick als het goed gaat!

Hockey binnen dreumesgym

We focussen ons op spelletjes en vaardigheden om jou als ouder samen met jouw apekop verschillende vaardigheden van hockey te leren die bij de ontwikkeling van jouw dreumes passen. Een sport waarin hand oog coördinatie, snelheid en reactievermogen prachtig samen komen. Het lastige van hockey op deze jonge leeftijd is dat het erg lastig is om via een verlengstuk je oog- handcoördinatie goed te beheersen. Bij hockey zullen we daarom nóg meer dan andere sporten de basisbeginselen en daarmee dus ook de basisvaardigheden uit de sport halen. We leren jou als ouder binnen de les vaardigheden waar je thuis ook leuk mee aan de slag kunt gaan. Natuurlijk houden we rekening met zowel de motorische- als de sociale ontwikkeling van een dreumes

Overige Monkey Moves sporten

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.