Hockey oefening voor een peuter thuis

Maak een parcours in huis. Dit kan al met alle huiselijke meubels en verschillende kamers. Loop het parcours met een object (wc rol,een pittenzakje of een stukje papier) op de bovenkant van de hand. Als dat goed gaat maak het dan moeilijker door twee objecten te doen of beide handen te gebruiken en achteruit te lopen.

Hockey binnen peutergym

Bij de peuterlessen bouwen we verder op de basisvaardigheden waar we bij de dreumeslessen mee begonnen zijn. Peuters zijn al beter in staat van richting te veranderen tijdens het rennen en te stoppen op commando. We kunnen een ren-je-rot spelletje spelen. Heel goed voor het uithoudingsvermogen en apeleuk om heel hard door de jungle te rennen. We gaan proberen midget-golf achtige spelletjes te spelen en we gaan op zoek naar alle kleuren ballen die verstopt zijn in de jungle. Klimmen en klauteren terwijl je een hockeystick mee sjouwt is ook zo gemakkelijk nog niet. We leren jou als ouder binnen de les vaardigheden waar je thuis ook leuk mee aan de slag kunt gaan en gaan binnen de lessen uiteraard aan de slag met de sociale ontwikkeling van peuters

Overige Monkey Moves sporten

Waar wil je op inloggen?

Klik op de knop hieronder of je wilt inloggen op jullie leslocatie of naar onze online community wilt gaan.

Leslocatie login

Plan je volgende lessen in, wijzig je lidmaatschap of stuur een bericht naar jouw docent

Clubhuis login

Kom in contact met de andere leden van Monkey Moves, vind gratis extra beweegactiviteiten en doe mee aan leuke challenges via ons digitale clubhuis.